Visuaalinen yrittäjä – tutustu taiteilijan historiaan

Yhteystiedot

Taiteilija Kai Iltanen on visuaalinen yrittäjä, jonka ammattitaitoisissa ja luovissa käsissä valmistuu taideteoksia, kuvia ja visuaalisia elementtejä laidasta laitaan. Taiteilijalla on perinpohjainen taiteellisen alan koulutus, taustalla useita näyttelyitä ja vuosikymmenten kokemus käsillä tekemisen parissa. Iltasen ateljee toimii ja palvelee asiakkaita Helsingissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Alan perinpohjainen koulutus

Taiteilija Kai Iltanen on saanut vahvojen taideoppilaitoksien perinpohjaisen opin 60-70 luvulla sekä täydentänyt opintojaan useilla erikoiskoulutusjaksoilla  liittyen kuvanteon ammattiosaamiseen. Koulutusta on seurannut vuosikymmenten kokemus muun muassa näyttämögrafiikan tekemisen parissa. Tyylisuunnista Iltasta kiehtoo eniten modernismi abstrakteine elementteineen, ja samalla hän luonnehtii itseään oman tiensä kulkijaksi.

Taidetta ja näyttelyitä 1970-luvulta lähtien

Kai Iltasen kuvataiteilijan ura lähti käyntiin omasta taidenäyttelystä Porin Taidemuseon ”Taidevintillä” vuonna 1970. Yksityisnäyttelytoiminta on ollut laajasti kantavana toimintana Iltasen taiteilijahistoriassa. Näyttelyitä on ollut useita ja niistä on kirjoitettu julkisia arvosteluja.  

Ateljee Kai Iltanen Oy:n eräs perustoiminnoista on näyttelyiden järjestäminen. Myös nämä näyttelyt ovat saaneet julkista huomiota.

Kysy lisää

Visuaalisen alan monitoimiyritys

 Ateljee Kai Iltanen Oy on visuaalisen alan monitoimiyritys, joka on vuosien aikana tuottanut runsain määrin kuvia ja visuaalisia elementtejä moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten teattereiden, oopperan ja televisiotuotantojen lavastuksiin sekä yksityishenkilöiden omiin tarpeisiin. Tälläkin hetkellä ateljeelta voi tilata taidetta ja muita teoksia erilaisiin omiin tarpeisiin.

Katso ateljeen yhteystiedot